Autofint

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ

 

Autofint

авто поддръжка

 
 

Използваме само най-надеждните и сигурни коли,
а нашите шофьори имат безупречна подготовка

НАПРАВИ ЗАЯВКА

ТРАНСПОРТНИ УСЛУТИ У НАС И В ЧУЖБИНА

Фирмата ни предлага всякакъв вид транспортни услути у нас и в чужбина. Следим къде се намират нашите коли по време на път. Съобразяваме се при подреждането на товара с всички изисквания на клиента.

НАШИТЕ КОЛИ

НАЙ-НАДЕЖДНИТЕ И СИГУРНИ АВТОМОБИЛИ

За нашите автомобили полагаме старателни грижи да са винаги в изправност. За тях се грижат проверени специалисти , на които имаме пълно доверие.

НАШАТА МИСИЯ

ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА ОБСЛУЖВАНЕТО

Нашият екип възлага на високо качество на обслужване и коректност, както и на качеството на колите, които използваме. Нашите шофьори са високо квалифициран кадър, доказали своите качества, те са хора,на които можем да разчитаме да осигурят сигурност за всяка клиенска пратка.

КОИ СМЕ НИЕ ?

НИЕ СМЕ ФИРМА, ЕНТУСИАЗИРАНА ДА СЕ НАЛАГА НА ПАЗАРА С КАЧЕСТВО И КРАТКИ СРОКОВЕ НА ОБСЛУЖВАНЕ.

Ние сме фирма, ентусиазирана да се налага на пазара с качество и кратки срокове на обслужване. Интересуваме се от всички новости в типа на обслужване в тази област и се стараем да бъдем винаги конкурентнспособни.

ЗАЩО НИЕ ?

НИЕ СМЕ ЕКИП, КОЙТО ПОЛАГА МАКСИМАЛНИ УСИЛИЯ, КЛИЕНТА ДА БЪДЕ ВИНАГИ ДОВОЛЕН ОТ НАШЕТО ОБСЛУЖВАНЕ.

Ние сме екип, който полага максимални усилия, клиента да бъде винаги доволен от нашето обслужване и да ни потърси пак при необходимост. Предлагаме Ви бърза реакция и конкурентни цени.

КАКВО ПРАВИМ ?